Înscrie-te și tu la Volkswagen Bucharest HALF MARATHON pentru cauza noastră!

Aleargă pe 12 mai și fii eroul tinerilor dezavantajați, cărora viața nu le-a oferit un start favorabil! Cu ajutorul tău, tinerii vor învăța o meserie la Școala de Meserii CONCORDIA și vor putea să își găsească un loc de muncă și un rost în viață.

Ce trebuie să faci?

I. Înscrie-te la cursele Volkswagen Bucharest HALF MARATHON până pe 5 mai sau direct la Sport Expo, pe 10 și 11 mai! Alege o cursă!     

II. Plătești taxa de participare online pe site-ul oficial Volkswagen Bucharest HALF MARATHON sau la Sport Expo alegând Organizația Umanitară CONCORDIA la cauza susținută.

III. Poți deveni fundraiser pentru cauza noastră pe platforma Galantom.ro! Trimite un mail la anca.sandu@concordia.org.ro și noi te ajutăm să îți creezi un cont.

Ce cauză susții?

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului Austriac pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor defavorizați social la educație și formare profesională de calitate.

Centrul organizează cursuri de formare profesională cu o durată de un an pentru meseriile de brutar, tâmplar, bucătar, chelner şi lucrător în cultura plantelor, iar la terminarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și în Uniunea Europeană. Cursurile organizate de Școala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică și 25% teorie.

Poți fi la curent cu activitățile Școlii de Meserii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ScoalaMeseriiConcordia/

Elevii atelierelor de tâmplărie și agricultură locuiesc într-una din casele de la CONCORDIA Orașul Copiilor din Ploiești, Șoseaua Centura de Vest 1A. Aceștia beneficiază, două zile pe săptămână, de programul Școala pentru Viață și au acces mai ușor la psiholog, case manager, job coach, precum și la alte activități educative și recreative desfășurate în cadrul școlii. 

Contact

Pentru mai multe detalii despre înscrieri sau dacă vrei să fii voluntar în echipa de organizare, contactează-ne: 

Anca SANDU | anca.sandu@concordia.org.ro | M +40 722 242 448   

BGBGROROMDMDATATDEDE
Maestro, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Bank
Facebook Twitter YouTube vimeo