Ajută-ne să avem 250 de alergători! Astfel, CONCORDIA beneficiază de donațiile oferite de Bucharest Running Club.

Alergând pe 13 și 14 octombrie, vei ajuta tineri dezavantajați social să învețe o meserie la Școala de Meserii CONCORDIA, să își găsească un loc de muncă și un rost în viață!

Ajută-ne să transformăm poveștile triste în povești cu final fericit! Ce trebuie să faci? Este simplu!

Înscrie-te și tu la una dintre curse, alegând cauza Organizației Umanitare CONCORDIA, la Sport Expo din Piața Constituției! Numai pe 13 și 14 octombrie!

Ce cauză susții?

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor defavorizați social la educație și formare profesională de calitate.

Centrul organizează cursuri de formare profesională cu o durată de un an pentru meseriile de brutar/patiser, tâmplar, bucătar, chelner şi lucrător în cultura plantelor, iar la terminarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și în Uniunea Europeană. Cursurile organizate de Școala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică și 25% teorie.

Poți fi la curent cu activitățile Școlii de Meserii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ScoalaMeseriiConcordia/

Elevii atelierelor de tâmplărie și agricultură locuiesc într-una din casele de la CONCORDIA Orașul Copiilor din Ploiești, Șoseaua Centura de Vest 1A. Aceștia beneficiază, două zile pe săptămână, de programul Școala pentru Viață și au acces mai ușor la psiholog, case manager, job coach, precum și la alte activități educative și recreative desfășurate în cadrul școlii. Pentru o bună desfășurare a activităților avem nevoie de:

1. Amenajarea unui atelier de tâmplarie pentru predarea orelor de teorie împreună cu demonstrații practice și pentru desfășurarea propriei activități.

Materiale necesare: banc de lucru, scule și unelte, mașină de șlefuit, mașină de rindeluit, mașină universal, fierăstrău circular, mașina ABS, dulap metalic și alte materiale.

Costuri estimate: 3.500 EUR.

2.Dotarea atelierului de agricultură.

Materiale necesare: remorcă motocultor, motounealtă motofuncțională, banc de lucru, motocositoare, trimmer gard viu, sistem de irigare și unelte de grădinărit.

Costuri estimate: 2.500 EUR.

Total: 6.000 EUR.

Contact

Pentru mai multe detalii despre înscrieri sau dacă vrei să fii voluntar în echipa de organizare, ne bucurăm să vorbim!

Elena Mihaela MITITELU | elena.mititelu@concordia.org.ro | M +40 730 003261   

BGBGROROMDMDATATDEDE
Maestro, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Bank
Facebook Twitter YouTube vimeo