Aleargă pe 1 aprilie la UNIQA Asigurări Bucharest 10K & Family Run pentru cauza noastră!

Ce trebuie să faci?

I. Înscrie-te la cursele Uniqa Asigurări Bucharest 10K&Family Run până pe 19 martie 2018 sau direct la Sport Expo în 30 și 31 martie 2018! Atenție, se pot face înscrieri și pe 1 aprilie pentru cursele Family Run/Walk!

 

II. Plătești taxa de participare online pe site-ul oficial al evenimentului Uniqa Asigurări Bucharest 10K&Family Run, alegând Organizația Umanitară CONCORDIA la cauza susținută.

III. Poți deveni fundraiser pentru cauza noastră pe platforma Galantom.ro! Trimite un mail la elena.mititelu@concordia.org.ro și noi te ajutăm să îți creezi un cont.

Ce cauză susții?

Școala de Meserii CONCORDIA din cadrul Centrului pentru Educație și Formare Profesională CONCORDIA oferă oportunități incluzive de formare profesională pentru 40 de tineri anual, garantând accesul tinerilor defavorizați social la educație și formare profesională de calitate.

Centrul organizează cursuri de formare profesională cu o durată de un an pentru meseriile de brutar/patiser, tâmplar, bucătar, chelner şi lucrător în cultura plantelor, iar la terminarea acestor cursuri, în urma unui examen, absolvenţii primesc o diplomă recunoscută de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) și în Uniunea Europeană. Cursurile organizate de Școala de Meserii CONCORDIA pun un mare accent pe formarea practică, 75% reprezentând pregătire practică și 25% teorie.

Poți fi la curent cu activitățile Școlii de Meserii pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ScoalaMeseriiConcordia/

Elevii atelierelor de tâmplărie și agricultură locuiesc într-una din casele de la CONCORDIA Orașul Copiilor din Ploiești, Șoseaua Centura de Vest 1A. Aceștia beneficiază, două zile pe săptămână, de programul Școala pentru Viață și au acces mai ușor la psiholog, case manager, job coach, precum și la alte activități educative și recreative desfășurate în cadrul școlii. Pentru o bună desfășurare a activităților avem nevoie de:

1. Amenajarea unui atelier de tâmplarie pentru predarea orelor de teorie împreună cu demonstrații practice și pentru desfășurarea propriei activități.

Materiale necesare: banc de lucru, scule și unelte, mașină de șlefuit, mașină de rindeluit, mașină universal, fierăstrău circular, mașina ABS, dulap metalic și alte materiale.

Costuri estimate: 3.500 EUR.

2.Dotarea atelierului de agricultură.

Materiale necesare: remorcă motocultor, motounealtă motofuncțională, banc de lucru, motocositoare, trimmer gard viu, sistem de irigare și unelte de grădinărit.

Costuri estimate: 2.500 EUR.

Total: 6.000 EUR.

Contact

Pentru mai multe detalii despre înscrieri sau dacă vrei să fii voluntar în echipa de organizare, ne bucurăm să vorbim!

Elena Mihaela MITITELU | elena.mititelu@concordia.org.ro | M +40 730 003261   

BGBGROROMDMDATATDEDE
Maestro, MasterCard, Visa, American Express, Discover, Bank
Facebook Twitter YouTube vimeo