News

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ la a VIII-a ediție

Organizația Umanitară CONCORDIA vă invită la principalul său eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, ediția a VIII-a. Evenimentul va avea loc miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 19:00, la Teatrul ODEON din București.

Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru o viață mai bună pentru ca 120 de copii din familii sărace, înscriși la Centrele de Zi CONCORDIA, să crească alături de părinții lor și să nu abandoneze niciodată școala. La Centrele de Zi, ei își fac temele și recuperează materia de la clasă, primesc o masă caldă, haine curate și le sunt sprijinite familiile. Fiecare moment petrecut aici înseamnă o șansă în plus să fie absolvenți și să iasă din sărăcia intergenerațională, să devină actori importanți în schimbarea comunității în care trăiesc.

Pe scena evenimentului vor urca violoncelista Ana Topalovic din Austria, Analia Selis alături de pianistul Mariano Castro, copiii din programele CONCORDIA sub coordonarea prof. Teodora Banu Nistoroiu și Cristian Duca (pian), alături de Eduard Stoica (voce) și Alexandru Ungureanu (percuție), precum și alți invitați speciali care au fost susținut CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda serii va fi jurnalista Irina Păcurariu.

“Centrele de zi oferă copiilor șansa de a crește sănătos împreună cu părinții, fără a fi în pericol de a abandona școala din cauza sărăciei. În prezent, avem trei Centre de Zi în Ploiești și Odobești, implicând un efort anual de 300.000 euro pentru a menține un centru deschis. Mai sunt multe de făcut și contăm pe puterea lui ÎMPREUNĂ. Numai așa putem rupe sărăcia intergenerațională.”, spune Diana Certan, Director Executiv CONCORDIA România.

CONCORDIA și-a asumat răspunderea de a construi o voce comună a centrelor de zi pentru copii și familii vulnerabile, iar în anul 2021 a dezvoltat Rețeaua Națională a Centrelor de Zi pentru copiii aflați în sărăcie.  În acest moment, există 860 de centre de zi la nivel național, iar în Rețeaua noastră sunt 156 de centre de zi, din 25 de județe. Nevoia minimă reală a României de astfel de servicii este de 3.000 de astfel de centre.

Accesul la eveniment se va face pe baza biletului în valoare de 150 de lei, iar companiile pot să achiziționeze unul dintre pachetele de sponsorizare PLATINUM (5.000 EUR), GOLD (3.000 EUR), SILVER (2.000 EUR) sau BRONZE (1.000 EUR).

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

Mai multe detalii și rezervări la următoarele date de contact: concert@concordia.org.ro | +40 730 003261.

Parteneri: Ambasada Austriei la BucureștiForumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon BucureștiThe GrandSchoenherrSTRABAGPEPCO România, Rompetrol - KMG International, Agrana România

Parteneri SILVER: BOSCH.

Parteneri BRONZE: Tymbark Romania, Apa Bucovina, Angelli, Humana People to People România, Blue Film Production, Cosmin Sbarcea - Fotografie de eveniment.

Parteneri ediția a VII-a, 2023: Ambasada Austriei la BucureștiForumul Cultural Austriac București, Teatrul Odeon BucureștiPEPCO România.

Parteneri GOLD ediția a VII-a, 2023: The GrandSchoenherrSTRABAGGoodMills România.

Despre Organizația Umanitară CONCORDIA

CONCORDIA este o organizație neguvernamentală internațională, independentă, dedicată sprijinirii copiilor, tinerilor și familiilor aflate în nevoie, spre o viață independentă și responsabilă.

Proiectele noastre se derulează în București, județul Prahova (Ploiești și Ariceștii Rahtivani) și în județul Dâmbovița (comuna Odobești) și se adresează unui număr de peste 2.000 persoane în fiecare an. Pentru mai multe informații accesați www.concordia.org.ro.

Newsletter Donează